یک محرک غذایی که به میگرن منتهی می‌شود

اکتبر 25th, 2016 به‌دست admin پاسخ »

افرادی که از میگرن رنج می‌برند، اغلب معتقدند که پس از صرف برخی غذاهای خاص، سردرد به سراغ‌شان می‌آید. تحقیقات نشان ‌می‌دهند که نه خود غذا بلکه در واقع، یک نوع ماده که در برخی از غذاها وجود دارد، عامل بروز سردرد است و نکته جالب‌تر اینکه، باکتری موجود در دهان نیز در این زمینه بی‌تقصیر نیست.

Migraines-Trigger

افرادی که به میگرن مبتلا هستند، باکتری بیشتری در دهان خود دارند و این باکتری بر روی ترکیب نیترات که در برخی از مواد غذایی وجود دارد، تغییراتی ایجاد کرده و فرد رو بیش از پیش در معرض میگرن قرار می‌دهد.

برخی از مواد غذایی، مثل گوشت‌های فراوری شده، سبزیجات برگ سبزدار و حتی برخی از داروها، از محرک‌های میگرن هستند که در همه اونها، ترکیبی به نام نیترات وجود دارد.

هر قدر که مقدار باکتری‌های دهان که نیترات رو تغییر می‌دهند، بیشتر باشد، سردرد فرد نیز بیشتر می‌شود. این باکتری‌ها نیترات رو به اکسید نیتریک تبدیل می‌کنند و همین ترکیب در بروز سردرد نقش دارد. البته هنوز هم نمی‌توان با اطمینان گفت که باکتری‌ها عامل اصلی ایجاد میگرن هستند اما به نظر می‌رسد که بین آنها و بروز میگرن،‌ رابطه وجود دارد.

اگر احساس می‌کنید که پس از خوردن برخی غذاهای خاص دچار سردرد میگرنی می‌شوید، باید نیترات رو از رژیم غذایی خود حذف کنید. در ضمن، چه به میگرن مبتلا باشید و چه نباشید، برای سلامت عمومی شما بهتر است که از مصرف گوشت‌های فراوری شده مثل سوسیس و کالباس پرهیز کنید و از گوشت‌ دام‌های تغذیه‌شده با چمن طبیعی و مواد غذایی اورگانیک، استفاده کنید.

کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر می باشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

برگرفته از:  www.huffingtonpost.com

گردآورنده:  شهرزاد رضاصادقی

تبلیغات

پاسخ دهید


− 2 = پنج