خطر عدم شستشوی پوست آووکادو

ژانویه 12th, 2019 به‌دست admin پاسخ »

شستن آووکادو رو پشت گوش نیندازید. تحقیقات نشان می‌دهند که پوست آووکادو محل رشد باکتری‌هایی مثل سالمونلا و لیستریا است.

Avocado-Skin

البته کسی پوست آووکادو رو نمی‌خورد اما این باعث نمی‌شود که آلودگی وارد گوشت آووکادو و سپس بدن ما نشود. چاقویی که برای جدا کردن پوست آووکادو مورد استفاده قرار می‌دهید، در اثر تماس با پوست آن، آلوده شده و باکتری‌ها رو به داخل میوه آووکادو هدایت می‌کند.

میزان باکتری لیستریا که از این طریق وارد آووکادو می‌شود، در حدود 0/24 درصد از بخش خوراکی آووکادو است که شاید به نظر شما کم بیاید اما این میزان آنقدر حائز اهمیت است که سازمان خواربار و کشاورزی (FDA) در این مورد هشدار داده است.

هم باکتری سالمونلا و هم باکتری لیستریا باکتری‌های خطرناکی برای سلامتی هستند. بنابراین دانستن این مطلب باعث می‌شود که نسبت به شستن آووکادو، هوشیارتر و جدی‌تر باشیم. پس آووکادو رو کاملاً بشویید. می‌توانید برای شستشوی پوسته سخت آن از فرچه استفاده کنید و سپس آن رو با حوله تمیز یا دستمال آشپزخانه تمیز، خشک کنید تا میزان باکتری موجود در پوست آن به حداقل برسد.

کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر می باشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

برگرفته از:  www.prevention.com

گردآورنده:  شهرزاد رضاصادقی

تبلیغات

پاسخ دهید


چهار × = 8