نحوه صحیح گرم کردن مجدد پیتزا

مارس 19th, 2019 به‌دست admin پاسخ »

برای خیلی از ما پیش آمده است که تکه‌هایی از پیتزا رو در یخچال نگه می‌داریم تا در روز بعد بخوریم. اکثر افراد دوست ندارند که پیتزا رو سرد بخورند و آن رو دوباره گرم می‌کنند. اما معمولاً این گرم کردن دوباره رو به شیوه اشتباه انجام می‌دهند، مخصوصاً اگر از مایکروویو برای این کار استفاده شود.

How-to-Reheat-Leftover-Pizza

استفاده از مایکروویو برای گرم کردن پیتزای سرد باعث شل‌شدگی پیتزا می‌شود و طعم آن را نیز تغییر می‌دهد. به عبارتی استفاده از مایکروویو و فر راه‌های مناسبی برای گرم کردن پیتزا نیست.

بهترین روش برای گرم کردن مجدد پیتزا گذاشتن آن روی اجاق گاز است. بدین منظور از ماهیتابه نچسب استفاده کنید. حرارت رو ملایم در نظر بگیرید و کافیست که فقط چند دقیقه کوتاه پیتزا رو گرم کنید. می‌توانید چند قطره آب به کف ماهیتابه اضافه کنید اما نباید آب رو مستقیم رو خود پیتزا بریزید. درب ماهیتابه رو هم بگذارید.

علت استفاده از آب این است که باعث تولید بخار در ماهیتابه شده و پنیر پیتزا رو بدون اینکه تردی نان پیتزا از بین برود، ذوب می‌کند.

اگر حوصله گرم کردن مجدد پیتزا بر روی اجاق رو ندارید و می‌خواهید خیلی سریع و بی دردسر در مایکرویو گرم کنید به شما توصیه می‌کنیم که پیتزا رو سرد بخورید. به این ترتیب طعم آن از دست نمی‌رود.

کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر می باشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

برگرفته از:  www.rd.com

گردآورنده:  شهرزاد رضاصادقی

تبلیغات

پاسخ دهید


− هفت = 2