1ـ ابتدا پياز را بصورت خلالى خرد كرده و در روغن سرخ مىنماييم.
1ـ آب مرغ و عدس پخته شده را به پياز اضافه مىكنيم تا به جوش آيد.
3ـ بعد از 5 دقيقه جوشيدن، گوجه فرنگى بدون پوست و خرد شده را به آن اضافه مىكنيم.
4-پس از 5 دقيقه جوشيدن، جعفرى خرد شده، كره، نمك و فلفل را اضافه مىكنيم.
5- سوپ را در ظرف مورد نظر ريخته و آن را با جعفرى تزئين مىینماييم.
زمان پخت: 20 دقيقه
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]