• دستور پخت :

    طرز تهيه
    1.دو قاشق چاي خوري روغن زيتون را در يک ماهي تابه بزرگ بريزيد و روي شعله متوسط قرار دهيد.پياز،سير و برگبو را به روغن اضافه کنيد و تقريبا 3 دقيقه بپزيد تا پياز نرم شود.
    2.گوجه را اضافه کنيد و با پشت قاشق تکه هاي آن را له کنيد.آب مرغ يا سبزيجات را هم اضافه و کنيد و به هم بزنيد تا همه ي مواد با هم مخلوط شوند.
    3.نان را خرد کنيد و به همراه ادويه ايتاليايي و فلفل به مايع درون ماهي تابه اضافه کنيد و خوب با يکديگر مخلوط کنيد.بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنيد تا به مدت 5 دقيقه بجوشد.
    4.اسفناج را اضافه کنيد و مواد را به هم بزنيد و بگذاريد 5 دقيقه ديگر بجوشد.
    5.حالا نصف فنجان شير را اضافه کنيد و با مواد مخلوط کنيد.بگذاريد به مدت 2-3 دقيقه ديگر روي اجاق باقي بماند تا همه ي مواد گرم شوند.برگبو را از ماهي تابه بيرون بياوريد.
    6.براي سرو کردن يک قاشق پنير پارمزان را روي سوپ پخش کنيد.
    اين مقدار مواد براي تهيه 5فنجان سوپ مناسب است.
    زمان آماده شدن:10 دقيقه
    زمان پخت: 30 دقيقه