کسانی که به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستند و یا گیاهخوار هستند، از لبنیات استفاده نمیکنند. اما هر کسی ممکن است که هوس خوردن بستنی کند و بستنی غیرلبنی گزینه بسیار خوبی برای این افراد به نظر میرسد. اما آیا این نوع بستنی سالمتر از بستنی معمولی است؟
واقعیت این است که برخی محصولات غیرلبنی لزوماً مفیدتر از محصول لبنی نیستند و درمواردی حتی میتوانند برای سلامتی مضر هم باشند. علت این است که در این محصولات به جای شیر و خانه از جایگزینهایی مثل شیر نارگیل، شیر سویا و شیر بادام استفاده میشود.
تقریباً تمام ترکیبات بستنی غیرلبنی با بستنی لبنی، یکسان است به جز مورد شیر که همانطور که گفته شد از شیر گیاهی به جای شیر حیوانی استفاده میکنند. نارگیل در بین کارخانهجات از محبوبیت برخوردار است زیرا چربی اشباع موجود در آن به محصولاتی که از شیر نارگیل تهیه میشوند، حالت خامه مانند اما از نوع گیاهی، میدهد.
اما این به معنی وجود مقادیر زیادی چربی اشباع در محصول غیرلبنی نسبت به نوع لبنی آن محصولات است که برای سلامتی مضر میباشد. البته اگر به جای شیر نارگیل از شیر بادام یا شیر سویا استفاده شود، چربی اشباع کمتری وارد محصول میشود و از نظر چاقکنندگی نیز کمتر از خامه نارگیل یا شیر نارگیل،خاصیت چاقکنندگی دارند.
چربی اشباع موجود در نارگیل، کلسترول خون رو بالا میبرد و خطر بیماری قلبی رو افزایش میدهد. بستنی که از شیر نارگیل تهیه میشود، هم کالری و هم چربی اشباع بیشتری نسبت به بستنی معمولی که از شیر گاو تیه شده است، دارد. بنابراین، بستنی غیرلبنی، به خصوص اگر از شیر نارگیل درست شده باشد، نه تنها نسبت به بستنی معمولی ارحجیت ندارد بلکه میتواند مضر هم باشد.
برگرفته از: www.health.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]