وقتی که یک برنامه رژیمی جدید را شروع میکنیم، اولین چیزی که به ذهن ما میرسد این است که آیا میتوانیم همچنان از غذاها و خوراکیهای مورد علاقه خود استفاده کنیم یا خیر. اگر میخواهید از رژیم کتو استفاده کنید یعنی باید خودتان را آماده کنید تا به شکل بسیار قابل توجه و محسوسی از کربوهیدرات چشمپوشی کنید و در عوض بر میزان مصرف غذاهای پرچرب، بیفزایید.
هدف اصلی رژیم کتو این است که بدن شما وارد فاز کتوزیس شود، یعنی در شرایطی قرار بگیرد که بیشتر از چربی به جای کربوهیدرات به عنوان سوخت استفاده کند. بنابراین، این پرسش مطرح میشود که آیا پاپکورن را میتوان یک خوراکی مناسب برای رژیم کتو در نظر گرفت یا خیر؟
پاسخ کوتاه، خیر است. پاپکورن از ذرت درست شده است، یعنی جزء غلات محسوب میشود و غلات حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات هستند. اما صبر کنید! خبرها آنقدر هم بد نیست. اگر خودتان پاپ کورن را به صورت خانگی و با کمک روغن نارگیل تهیه کرده و به آن کره اورگانیک و نمک دریایی اضافه کنید میتوانید از آن استفاده کنید. به این ترتیب در دو فنجان پاپکورن، 12 گرم کربوهیدرات و مقادیری فیبر وجود خواهد داشت. اگر هدف شما این است که روزانه کمتر از 50 گرم کربوهیدرات مصرف کنید، 12 گرم کربوهیدرات در دو فنجان پاپکورن، رقم زیادی نیست و شما میتوانید از آن استفاده نمایید.
البته دقت داشته باشید که حتی پرچربترین پاپکورنها هم میتوانند باعث بالا رفتن قند خون شده و بدن را از فاز کتوزیس خارج کنند و یا مانع از رسیدن بدن به فاز کتوزیس شوند. به عبارتی، کسانی که بدنشان در فاز کتوزیس است نباید یکباره مقدار زیادی پاپکورن بخورند و فقط برای فرونشاندن هوس خوردن پاپکورن، هر از گاهی مجاز به مصرف کمی پاپکورن هستند.
اینکه آیا میتوانید از پاپکورن استفاده کنید یا نه بستگی به میزان محدودیت کربوهیدرات در رژیم شما نیز دارد. پاپکورن یک خوراکی سالم و مفید است. این ماده غذایی حاوی فیبر و مقادیری ویتامین و مواد معدنی مثل فولات، نیاسین، تیامین و ویتامینهای B6، A، E و K میباشد.
برخی از افراد به خوردن پاپکورن به تنهایی بسنده نمیکنند و به آن افزودنیهایی مثل شکر نیز اضافه میکنند که در نتیجه باعث میشود که آن پاپکورن دیگر ماسب برای رژیم کتو نباشد.
اگر رژیم کتو دارید و هر از گاهی از پاپکورن استفاده میکنید، سعی کنید زیادهروی نکرده و از ذرت اورگانیک که در روغن آووکادو یا روغن زیتون فرابکر بو داده شده است، استفاده نمایید. روغنهایی که مقدار اسید چرب امگا 6 آنها بالا است، مثل روغن ذرت، روغن لوبیای سویا، روغن آفتابگردان، روغن گلرنگ و روغن دانه کتان، از جمله روغنهایی هستند که التهاب را در بدن افزایش میدهند و مناسب این کار نیستند.
برگرفته از: www.health.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]