• دستور پخت :

    این مرغ آبدار و طعم‌دار شده با سس لیمو و سیر، یک شام سریع و آسان است که فقط در عرض 25 دقیقه آماده می‌شود. می‌توانید آن را با نانی که کمی کره بر روی آن مالیده‌اید و یا با نودل یا برنج و سبزیجات بخارپز دورچین، سرو کنید.

     

     

    1 -  یک ماهیتابه چدنی را بر روی شعله متوسط تا زیاد، قرار داده و وقتی که گرم شد، به آن 1 قاشق غذاخوری کره و روغن اضافه کنید و ماهیتابه را به گردش دربیاورید تا روغن، سطح داخلی آن را بپوشاند.

     

    2 -  در همین حین، هر دو طرف سینه‌های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید.

     

    3 -   1/3 فنجان آرد را در یک کاسه کم ارتفاع ریخته و سینه‌ها مرغ رو داخل آن قرار بدهید و هر دو طرف آنها را به آرد آغشته کنید. سپس آرد اضافه را از آنها بزدایید.

     

    4 -  سینه‌ها را داخل ماهیتابه قرار داده و هر طرف آنها را به مدت 2 تا 4 دقیقه بپزید تا به خوبی پخته و قهوه‌ای شوند. (نگران اینکه ممکن است بیش از حد پخته شوند،‌ نباشید. دقت کنید که هر دو طرف آنها قهوه‌ای شود.)

     

    5 -  سینه‌ها را از داخل ماهیتابه برداشته و حرارت را کم کنید.

     

    6 -  باقیمانده کره و 2 قاشق غذاخوری آرد را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید. بگذارید تا به مدت حداقل 1 دقیقه تفت بخورد.

     

    7 -  سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه نموده و باز هم بزنید تا با خمیر کره و آرد مخلوط شوند. بعد سینه‌های مرغ را مجدداً به ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سس آن به مدت حدود یک دقیقه، غلیظ شود. حال، سیر را اضافه کرده و بگذارید تا 30 ثانیه دیگر نیز بجوشد. برای تزئین روی این غذا از پیازچه خرد شده استفاده کرده و غذا را سرو کنید.