این مرغ آبدار و طعمدار شده با سس لیمو و سیر، یک شام سریع و آسان است که فقط در عرض 25 دقیقه آماده میشود. میتوانید آن را با نانی که کمی کره بر روی آن مالیدهاید و یا با نودل یا برنج و سبزیجات بخارپز دورچین، سرو کنید.
1 - یک ماهیتابه چدنی را بر روی شعله متوسط تا زیاد، قرار داده و وقتی که گرم شد، به آن 1 قاشق غذاخوری کره و روغن اضافه کنید و ماهیتابه را به گردش دربیاورید تا روغن، سطح داخلی آن را بپوشاند.
2 - در همین حین، هر دو طرف سینههای مرغ را به نمک و فلفل آغشته کنید.
3 - 1/3 فنجان آرد را در یک کاسه کم ارتفاع ریخته و سینهها مرغ رو داخل آن قرار بدهید و هر دو طرف آنها را به آرد آغشته کنید. سپس آرد اضافه را از آنها بزدایید.
4 - سینهها را داخل ماهیتابه قرار داده و هر طرف آنها را به مدت 2 تا 4 دقیقه بپزید تا به خوبی پخته و قهوهای شوند. (نگران اینکه ممکن است بیش از حد پخته شوند، نباشید. دقت کنید که هر دو طرف آنها قهوهای شود.)
5 - سینهها را از داخل ماهیتابه برداشته و حرارت را کم کنید.
6 - باقیمانده کره و 2 قاشق غذاخوری آرد را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید. بگذارید تا به مدت حداقل 1 دقیقه تفت بخورد.
7 - سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه نموده و باز هم بزنید تا با خمیر کره و آرد مخلوط شوند. بعد سینههای مرغ را مجدداً به ماهیتابه اضافه کنید. بگذارید بجوشد و سس آن به مدت حدود یک دقیقه، غلیظ شود. حال، سیر را اضافه کرده و بگذارید تا 30 ثانیه دیگر نیز بجوشد. برای تزئین روی این غذا از پیازچه خرد شده استفاده کرده و غذا را سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]