تخممرغ پخته و اسفناج، ترکیب غذایی بسیار خوبی برای فراهم کردن پروتئین و فیبر در وعده صبحانه است.
1 - فر را تا دمای 204 درجه سلسیوس گرم کنید.
2 - یک ماهیتابه را روی شعله متوسط تا کم قرار داده و درون آن روغن بریزید و پیازها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت بدهید. سپس اسفناج، نمک و فلفل را اضافه کرده و تا زمانی که اسفناجها نرم بشوند، یعنی در حدود 2 تا 3 دقیقه، به پخت ادامه بدهید. بعد پنیر فتا را با آن مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید.
3 - در میان اسفناجها جا باز کرده و تخممرغها را در وسط جاهایی که باز کردهاید بشکنید و به آن نمک و فلفل بزنید. ماهیتابه را داخل فر گذاشته و به مدت 17 دقیقه یا مدت دلخواه، تا زمانی که سفیده و زرده تخممرغ خود را بگیرد و لبههای املت سفت شود، بپزید. اما دقت کنید که وسط املت هنوز نرم باشد. سپس، بلافاصله غذا را سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]