• دستور پخت :

    تخم‌مرغ پخته و اسفناج، ترکیب غذایی بسیار خوبی برای فراهم کردن پروتئین و فیبر در وعده صبحانه است.

     

    1 -  فر را تا دمای 204 درجه سلسیوس گرم کنید.

     

    2 -  یک ماهیتابه را روی شعله متوسط تا کم قرار داده و درون آن روغن بریزید و پیازها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت بدهید. سپس اسفناج، نمک و فلفل را اضافه کرده و تا زمانی که اسفناج‌ها نرم بشوند، یعنی در حدود 2 تا 3 دقیقه، به پخت ادامه بدهید. بعد پنیر فتا را با آن مخلوط کرده و از روی حرارت بردارید.

     

    3 -  در میان اسفناج‌ها جا باز کرده و تخم‌مرغ‌ها را در وسط جاهایی که باز کرده‌اید بشکنید و به آن نمک و فلفل بزنید. ماهیتابه را داخل فر گذاشته و به مدت 17 دقیقه یا مدت دلخواه، تا زمانی که سفیده و زرده تخم‌مرغ خود را بگیرد و لبه‌های املت سفت شود، بپزید. اما دقت کنید که وسط املت هنوز نرم باشد. سپس، بلافاصله غذا را سرو کنید.