• دستور پخت :

    درست کردن صبحانه را با این املت متشکل از تخم‌مرغ، سبزیجات و پنیر، ساده‌تر کنید. این صبحانه در عرض 20 دقیقه یا کمتر، آماده می‌شود و تنها به یک ماهیتابه برای درست شدن نیاز دارد (ظرف زیادی کثیف نمی‌شود). املت اسفناج و گوجه را می‌توانید با ماست یونانی ساده و بدون چربی و نان تست تهیه شده از غلات کامل سرو کنید تا پروتئین، فیبر و انرژی بیشتری به بدن شما برسد.

     

    1 - سینی فر را در طبقه سوم بالایی فر و حدود 25 سانتیمتر بالای حرارت قرار بدهید و بگذارید تا گرم شود.

     

    2 - تخم‌مرغ‌ها، شیر،‌نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

     

    3 - روغن را در یک ماهیتابه نچسب (مثل ماهیتابه چدنی) و بر روی حرارت متوسط، گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و بپزید. هر از گاهی ماهیتابه را تکان بدهید تا پیاز نرم شود. اسفناج را اضافه کرده و سرخ کنید. درب ظرف را بگذارید و گاهی محتویات آن را هم بزنید. بگذارید به مدت 2 دقیقه بپزد تا نرم شود.

     

    4 - مخلوط تخم‌مرغ را روی مخلوط اسفناج بریزید و با کفگیر به آرامی با هم ترکیب کنید. گوجه‌ها را روی مواد پخش کنید. به مدت 4 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید و یا آنقدر حرارت بدهید که لبه‌ها شروع به گرفتن خود کرده و زیر املت نیز بپزد. بعد مواد را داخل فر بگذارید.

     

    5 - به مدت 3 دقیقه در فر قرار بدهید تا املت شما قهوه‌ای طلایی شده و وسط آن نیز خود را بگیرد. سپس از فر خارج کرده و پنیر موتزارلا و باقیمانده 1/8 قاشق چایخوری فلفل را روی آن بپاشید. مجدداً به مدت 1 دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر آن ذوب شود.

     

    6 - سپس املت را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید (مراقب باشید که دسته‌های ظرف داغ هستند). بلافاصله سرو کنید.