شاید ندانید که یکی از مفیدترین مواد غذایی برای کاهش فشار خون بالا و تسکین پرفشاری خون، چای است. حتماً میدانید که چای فواید زیادی برای سلامتی دارد. پس تعجبی ندارد که چای در کاهش فشار خون هم نقش داشته باشد. اما این خاصیت چای به دلیل وجود ترکیبی به نام فلاوانول در آن است. این ترکیب در انواع توت، سیب، گلابی و برخی خوراکیهای دیگر نیز وجود دارد.
تحقیقات نشان میدهند که فشار خون سیستولیک در کسانی که روزانه مقادیر زیادی فلاوانول مصرف میکنند، به میزان چشمگیری، هم در مردان و هم در زنان و در مقایسه با رژیمهای کاهنده فشار خون مثل رژیم مدیترانهای و رژیم DASH، کمتر است.
بر اساس این یافتهها اگر شما مصرف خوراکیهایی که حاوی مقادیر زیادی فلاوانول هستند را افزایش بدهید، فشار خون شما کاهش پیدا میکند. از مهمترین منابع فلاوانولها میتوان به چای، میوههایی مثل توت و سیب و نیز کاکائو اشاره کرد.
همچنین خوردن غذاهای سرشار از فلاوانول، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را نیز کاهش میدهد. کافیست که به سادگی، هر روز یک فنجان چای بنوشید یا توت و سیب را به برنامه غذایی خود اضافه کنید تا از این فایده فلاوانول بهرمند شوید.
البته مسلماً این بدین معنی نیست که بتوان با عدم رعایت قوانین مربوط به کنترل فشار خون و تنها با تکیه بر چای، فشار خون را کنترل کرد. اما این موضوع میتوان یک روش کمکی برای کسانی باشد که فشار خون بالایی دارند تا در کنار روشهای درمانی از خوراکیهای حاوی فلاوانول نیز برای تثبیت فشار خون خود کمک بگیرند.
برگرفته از: www.eatthis.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]