علت اینکه اینقدر به خوردن ماهی سالمون و گردو توصیه میشود، وجود همین ماده مغذی ارزشمند در آنها است که به سلامتی قلب کمک شایانی میکند. تحقیقات نشان میدهند که مصرف این ماده مغذی به صورت منظم، میتواند حتی زندگی کسانی را که به حمله قلبی دچار شدهاند را نیز از مرگ نجات دهد. اما این ماده مغذی ارزشمند، چیست؟
امگا ۳ آن ماده مغذی فوقالعادهای است که ما از آن صحبت میکنیم. بر اساس تحقیقات، اگر کسانی که حمله قلبی داشتهاند، امگا ۳ بیشتری مصرف کنند، احتمال مرگ در آنها کمتر شده و حتی تا ۳ سال بعد از حمله قلبی، احتمال اینکه مجدداً در بیمارستان بستری شوند کمتر میشود.
به خصوص دو نوع امگا ۳ به نامهای EPA و ALA نقش مهمی در این مسآله دارند. EPA خطر حمله قلبی را کاهش میدهد. این نوع امگا ۳ در خوراکیهایی مثل ماهیهای چرب نظیر سالمون، یافت میشود. ALA نیز خطر مرگ و حمله قلبی را کم میکند و بهترین منابع غذایی آن شامل گردو، تخم کتان و روغن کانولا است.
کسانی که میزان EPA و ALA موجود در خون آنها بیشتر است، طول عمر بیشتری دارند. همچنین کسانی که EPA بیشتری دارند، کمتر به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا میکنند.
از این روی، استفاده از خوراکیهای حاوی امگا ۳، یک راهکار بسیار مفید هم برای کسانی است که میخواهند از بروز سکته قلبی جلوگیری کنند و هم برای کسانی که قبلاً دچار سکته قلبی شدهاند و میخواهند خطر مرگ ناشی از سکته مجدد را پایین بیاورند.
پیشنهاد میکنیم که از دستور تهیه غذاهایی که در آنها از سالمون و گردو استفاده شده است و در بخش آشپزی سایت یکا قرار داده شده است، دیدن نمایید.
برگرفته از: www.eatthis.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]