کنگر را با نمک و مقداري آب بپزيد. آنقدر کنگر روي حرارت بماند که ديگر آبي برايش باقي نماندبعد پياز سرخ شده اضافه کنيد و حرارت را خاموش کنيد در ديس بکشيد و ماست چکيده را روي آن بريزيد.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]