• دستور پخت :

     

    1 -  فر را تا دمای 170 درجه سانتیگرات گرم کنید.

     

    2 -  روغن را به داخل یک ماهیتابه نچسب، اسپری کنید. پیاز ورقه شده را در ماهیتابه بر روی حرارت کم، به مدت 5 دقیقه تفت داده و هر از گاهی تکان دهید. شکر را اضافه کرده و به مدت 5 تا 8 دقیقه دیگر که پیاز به رنگ قهوه‌ای طلایی در بیاید، به پخت ادامه داده و آن را گاهی هم بزنید.

     

    3 -  خمیر ورقه‌ای را به ورقه‌های مربع‌ شکل10 سانتیمتری برش بزنید. هر ورق را به صورت جداگانه با روغن، کمی اسپری کنید. سپس آنها را در سینی مافین (8 جایگاه مافین) قرار بدهید.

     

    4 -  بگذارید تا به مدت 5 تا 6 دقیقه در فر بپزد تا شیرینی پخته شود. سپس پیاز را داخل هر تارت ریخته و پنیر بز را نیز روی آنها بپاشید. روی آنها را نیز با شاخه آویشن تزیین کرده و بگذارید 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزند.

     

    5 -  قبل از سرو کردن، بر روی تارت‌ها فلفل سیاه بپاشید. می‌توانید برای تزیین بیشتر، از ورقه‌های فلفل زرد و قرمز بر روی تارت‌ها استفاده کنید.