ویروس کرونا میتواند به ذاتالریه منجر شود. افرادی که به این ویروس مبتلا میشوند دچار سرفه، تب و مشکلات تنفسی میشوند. در موارد حاد، نارسایی در فعالیت اندامهای حیاتی بدن به وقوع میپیوندد. متأسفانه آنتیبیوتیکها اثری بر از بین بردن این ویروس ندارند و داروهای ضد آنفلوانزا نیز حریف این ویروس نمیشوند. درمان بستگی به میزان توانایی و قدرت دستگاه ایمنی بدن فرد دارد. بسیاری از کسانی که در اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادهاند، در واقع دستگاه ایمنی ضعیفی داشتهاند.
هنوز اطلاعات دقیق و کاملی درباره کرونا در دست نیست. نرخ مرگ و میر در اثر آن در حدود 2 درصد است. در مقایسه با آنفلوانزا که میزان مرگ و میر ناشی از آن 1 درصد میباشد و سالانه منجر به چهارصد هزار فوت میشود. جالب است که بدانید که میزان کشندگی ویروس سارس، 10 درصد است.
برخلاف آنفلوانزا، هنوز واکسنی برای مقابله با ویروس کرونا ساخته نشده است و این یعنی جمعیت در معرض خطر بیشتری قرار دارند، به خصوص افراد مسن و یا کسانی که دچار مشکلات تنفسی یا ضعف دستگاه ایمنی بدن هستند.
تنها توصیهای که در حال حاضر میتوان کرد این است که:
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]