شستن آووکادو رو پشت گوش نیندازید. تحقیقات نشان میدهند که پوست آووکادو محل رشد باکتریهایی مثل سالمونلا و لیستریا است.
البته کسی پوست آووکادو رو نمیخورد اما این باعث نمیشود که آلودگی وارد گوشت آووکادو و سپس بدن ما نشود. چاقویی که برای جدا کردن پوست آووکادو مورد استفاده قرار میدهید، در اثر تماس با پوست آن، آلوده شده و باکتریها رو به داخل میوه آووکادو هدایت میکند.
میزان باکتری لیستریا که از این طریق وارد آووکادو میشود، در حدود 0/24 درصد از بخش خوراکی آووکادو است که شاید به نظر شما کم بیاید اما این میزان آنقدر حائز اهمیت است که سازمان خواربار و کشاورزی (FDA) در این مورد هشدار داده است.
هم باکتری سالمونلا و هم باکتری لیستریا باکتریهای خطرناکی برای سلامتی هستند. بنابراین دانستن این مطلب باعث میشود که نسبت به شستن آووکادو، هوشیارتر و جدیتر باشیم. پس آووکادو رو کاملاً بشویید. میتوانید برای شستشوی پوسته سخت آن از فرچه استفاده کنید و سپس آن رو با حوله تمیز یا دستمال آشپزخانه تمیز، خشک کنید تا میزان باکتری موجود در پوست آن به حداقل برسد.
برگرفته از: www.prevention.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]