کلید کمک به کاهش وزن این نیست که غذا نخوریم بلکه باید صحیح غذا بخوریم. در ادامه مطلب، چند مورد از خوراکیهای مفید برای کاهش وزن رو به شما معرفی میکنیم.
سیب
سیب دارای فیبر است که خاصیت سیرکنندگی دارد. پوست سیب نیز سرشار از اسید اورسولیک است که یک ترکیب طبیعی گیاهی میباشد و چربیسوزی رو افزایش میدهد.
مارچوبه
این ماده غذایی حاوی پروتئین و فیبر است که هر دو سیرکننده هستند. همچنین مارچوبه منبع فوقالعاده ویتامینهای A، C، K، فولات و آهن است.
حبوبات
حبوبات به منبع پروتئین گیاهی معروف هستند و بهترین انتخاب غذایی برای کاهش وزن محسوب میشوند. حبوبات به کندی هضم میشوند و لذا گرسنگی رو به تعویق میاندازند. به علاوه، حبوبات آنتیاکسیدان، آهن، پتاسیم و روی دارند.
انواع توت
اگر به دنبال خوراکی هستید که هم شیرین باشد و هم به کاهش وزن کمک کند، توت بخورید. توتها فیبر زیادی دارند که شما رو سیر میکند.
مرکبات
فیبر و آب زیادی که در مرکبات وجود دارد و نیز پایین بودن شاخص گلایسمیک (GI) آنها هم باعث میشود که سیر بمانید و هم قند خون رو بهتر کنترل میکند.
پنیر کاتیج
این نوع پنیر حاوی مقادیر زیادی پروتئین است و در نتیجه شما رو سیر نگه میدارد و یکی از خوراکیهایی است که دارای شهرت در کاهش وزن است.
تخممرغ
خوبی تخممرغ به این است که منبع پروتئین است، به راحتی قابل تهیه است و اگر آبپز شود به راحتی قابل حمل است. تخممرغ، 13 نوع ماده مغذی ضروری و مقادیر قابل توجهی پروتئین دارد. خوردن تخممرغ در عده صبحانه باعث میشود که در ساعات بعد و در وعده ناهار غذای کمتری بخوریم.
کلمپیچ و سایر سبزیجات برگ سبزدار
سبزیجاتی مثل کلمپیچ، اسفناج و آروگولا سرشار از فیبر هستند. لازم است که در کاهش وزن از خوراکیهایی استفاده کنیم که پر از مواد مغذی باشند تا بدن دچار کمبود و سوءتغذیه نشود.
ماست یونانی
این ماست، پروتئین زیاد و قند کمی دارد و قدرت سیرکنندگی آن بالا است. مقدار پروتئین آن 2 برابر ماستهای دیگر و قند آن نیز نصف سایر ماستها است.
سیبزمینی
متأسفانه اسم سیبزمینی بد در رفته است. اما واقعیت این است که خود سیبزمینی باعث چاقی نمیشود بلکه نحوه پخت آن است که بر روی چاقکنندگی آن تأثیر میگذارد. این ماده غذایی حاوی فیبر زیادی است و منبع بسیار خوب ویتامین C و پتاسیم هم محسوب میشود. نشاسته مقاوم و فیبر موجود در آن گرسنگی رو به تعویق میاندازند و برای کاهش وزن مفید هستند. اما مسلماً اگر به جای پختن و آبپز کردن، سیبزمینی رو سرخ کنیم یا به صورت چیپس در بیاوریم، چاقکننده و مضر خواهد بود.
برگرفته از: www.health.com
گردآورنده: شهرزاد رضاصادقی
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]