این غذا به خوشمزگی همان دیپ پنیری است که در رستوران سفارش میدهید، به این تفاوت که چربی آن کم بوده و 4 فنجان براکلی در تهیه آن به کار رفته است.
1 - فر را تا دمای 190/5 درجه سلسیوس گرم کرده و ظرف پای یا هر ظرف مخصوص فر را با روغن چرب کنید.
2 - تمام مواد، به جز 2 قاشق غذاخوری پنیر موتزارلا، را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب نمایید. مخلوط را در سینی فر، به طور یکنخواه پخش کنید تا یک لایه ایجاد شود. موتزارلای باقیمانده را روی آن بپاشید و بگذارید به مدت 25 دقیقه، تا زمانی که روی آن قهوهای شده و دیپ به اصطلاح قل بزند ، بپزد. این غذا را به صورت گرم و همراه با سیب زمینی پخته یا سبزیجات تازه، سرو کنید.
نکته:
برای سرعت بخشیدن به خرد کردن براکلی، از مخلوط کن استفاده کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]