این دیپ، یک سس ساندویچ فوقالعاده هم به حساب میآید.
1 - فر را تا 204 درجه سلسیوس گرم کنید.
2 - بادمجانها را به صورت کامل بر روی سینی فر بگذارید و به مدت 30 دقیقه، آنقدر حرارت بدهید تا همگی به خوبی نرم و قهوهای شوند. بعد از فر خارج کرده و بگذارید سرد شوند.
3 - بادمجانها را باز کرده و گوشت آنها را با قاشق خارج نمایید و داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و ماست، سیر، آب لیمو، پاپریکا، زیره و نمک و نیز جعفری را به آن اضافه نمایید. مواد را مخلوط و با جعفری و پاپریکای دودی تزیین نمایید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]