همه، گلکلم برشته را دوست دارند، به خصوص وقتی که تبدیل به این سس هوموسمانند خوشمزه و مغذی شود.
1 - فر را تا دمای 218 درجه سلسیوس گرم کنید. دو سینی یا ظرف مخصوص فر داخل آن قرار بدهید.
2 - گلکلمها را به طور یکنواخت در دو سینی پخش کنید و روی آنها روغن کانولا، نمک و تخم رازیانه بریزید. بگذارید تا به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت ببینند و در میانه پخت هم آنها را پشت و رو کنید تا همه جای آنها برشته شود. سپس اجازه بدهید که سرد شوند.
3 - گلکلم، ماست، آب لیمو، روغن و فلفل کاین را در مخلوطکن ریخته و به آن ¼ فنجان آب اضافه کرده و به شکل پوره دربیاورید. در صورت نیاز برای اینکه دیپ شما رقیقتر شود، میتوانید به آن آب اضافه کنید. در پایان آن را با ریحان و رنده پوست لیمو تزیین کرده و سرو نمایید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]