این سالاد انقدر دلچسب است که میتوان از آن به عنوان یک وعده غذایی اصلی سبک استفاده کرد و یا آن را در کنار وعده اصلی غذا سرو نمود. جو سرشار از فیبر است که خاصیت سیرکنندگی دارد. نخود نیز پروتئین بیشتری به این غذا اضافه میکند و در نتیجه گرسنگی را برای مدت بیشتری به تعویق میاندازد. سبزیجات رنگارنگ و گیاهان طعمدهنده نیز از نقاط مثبت این غذا هستند. برای اینکه مقدار سدیم مصرفی را کمتر کنید، بهتر است که نخود را در آب بدون نمک بپزید.
1 - دو فنجان (475 میلیلیتر) آب را در یک قابلمه کوچک به جوش بیاورید. سپس جو را به آن اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد درب قابلمه را بسته و اجازه بدهید به مدت 35 تا 40 دقیقه روی شعله کم بپزد تا آب کاملاً جذب شده و جوها ترد شوند. سپس از روی شعله برداشته و به مدت 5 دقیقه با درب بسته، کنار گذاشته و بعد آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید تا سرد شود.
2 - فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سلسیوس گرم کنید. کدو سبز، بروکلی و فلفل دلمهای قرمز را در یک ظرف بزرگ فر ریخته و مرزه را به آن اضافه نمایید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آنها ریخته و مواد را به آن آغشته کنید. بگذارید تا به مدت 20 دقیقه برشته شده و سبزیجات حالت ترد پیدا کرده و به رنگ قهوهای ملایم دربیایند. سپس بگذارید تا سرد شود.
3 - باقیمانده روغن زیتون را در یک فنجان با سرکه بالزامیک مخلوط کنید. سبزیجات برشته، نخود پخته، ریحان و پنیر پارمزان را به جو پخته اضافه نمایید. سپس مخلوط روغن و سرکه بالزامیک را روی آنها ریخته و آغشته کنید.
4 - این سالاد را در حالی که دمای آن همدما با محیط است، سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]