• دستور پخت :

    این ساندویچ ترکیبی از مرغ گریل‌شده و سبزیجات است و لذا یک ناهار ایده‌آل برای کسانیست که فرصت چندانی برای تهیه غذا ندارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه داشته باشند. دستور تهیه این غذا بسیار ساده است. کافیست که مرغ را گریل کرده و با سس ماست به آن طعم بدهید و لذت ببرید.

     

     

     

    1 -  روغن زیتون،‌ آب لیمو، سیر، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل را داخل یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را اضافه کرده و به خوبی با مواد آغشته کنید. بگذارید تا قبل از گریل کردن، به مدت حداقل یک ساعت در مواد بماند.

     

     2 -  در این حین، سس ماست را آماده کنید. بدین منظور، ماست یونانی، خیار و پودر سیر را داخل دستگاه مخلوط‌ کن بریزید تا نرم شود. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا زمان سرو غذا از آن استفاده کنید. اگر دستگاه مخلوط‌ کن ندارید، می‌توانید خیارها را به صورت ورقه‌های نازک در آورده و ماست یونانی و پودر سیر را به آن اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط نمایید.

     

    3 -  مرغ را بر روی اجاق، به مدت 12 تا 15 دقیقه، یا تا زمانی که دمای بیرونی آن 165 درجه فارنهایت (74 درجه سلسیوس) شود، گریل کنید. هر از گاهی با قلمو برروی مرغ روغن بمالید تا زیاد خشک نشود. اگر اجاق گریل ندارید، می‌توانید از باربکیو برای گریل کردن مرغ استفاده کنید.

     

    5 -  قبل از ورقه کردن مرغ،‌ بگذارید تا سرد شود. در همین حین، نان پیتا را کمی تست کنید.

     

    6 -  حال ½ سینه مرغ را داخل هر نان پیتا بپیچید و به ازای هر ساندویچ، 3 قاشق غذاخوری سس ماست، ½ گوجه‌فرنگی و 2 تا 3 ورقه خیار به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه، پیاز قرمز بر روی محتویات آن پخش کنید.