این سس تازه و خوش عطر و بو، انعطافپذیر بوده و میتوان از آن به عنوان چاشنی، پستو یا حتی در انواع ساندویچ ها استفاده کرد.
تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته و ترکیب کنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. چنانچه خمیر به دست آمده خشک است، کمی به آن سرکه بیشتری اضافه کنید. در صورت لزوم، طعم آن را با اضافه کردن فلفل قرمز و نمک، افزایش بدهید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]