این سس را میتوانید روی تمام غذاها بریزید، از تخممرغ آبپز گرفته تا استیک و سالمون گریلشده و حتی سبزیجات کبابی.
1 - جعفری، گشنیز، موسیر، سرکه، آب پرتقال، پونه کوهی، پوست لیمو، سیر، نمک و فلفل قرمز را در مخلوط کن ریخته و تا زمانی که نرم شوند با هم مخلوط نمایید. سپس به آن روغن اضافه کنید.
2 - مواد را داخل یک کاسه ریخته و بگذارید حداقل به مدت 30 دقیقه در همان حالت بمانند. سپس داخل یک پارچ ریخته و در یخچال بگذارید. این سس را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگه دارید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]