هیچ چیز بهتر از اینکه سس گوجهفرنگی داشته باشیم که هم خوشمزه و هم خانگی باشد و بتوان از آن هر زمان که نیاز است، استفاده نمود، نیست. شما میتوانید مقدار دو برابر یا سه برابر از این سس درست کرده و در ظروف کوچک در فریزر برای ماهها نگه دارید. این سس یک سس عالی برای تهیه پیتزا، اسپاگتی و کوفته یا هر غذای ایتالیایی دیگر است.
درست کردن آن کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد و تمام اجزای سس قرمز کلاسیک را دارا میباشد، از گوجهفرنگی لهشده و رب گوجه گرفته تا پیاز رندهشده و سیر، روغن زیتون باکیفیت، آویشن و کمی نمک.
1 - روغن را در یک ماهیتابه بزرگ، روی شعله متوسط حرارت دهید. وقتی که داغ شد، پیاز را داخل روغن ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید و در حین پخت، مرتب هم بزنید تا پیازها نیمهشفاف شوند. سپس سیر، آویشن و نمک را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر به پخت ادامه بدهید. بعد رب گوجه را داخل ماهیتابه ریخته و با مواد مخلوط کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر، بپزد.
2 - گوجه لهشده را به مواد اضافه کنید و حرارت بدهید تا به جوش بیاید. شعله را کم کنید تا سس طی مدت 5 تا 10 دقیقه، غلیظ شود.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]