1.نودل را طبق دستور نوشته شده بر روي بسته بندي آماده کنيد و کنار بگذاريد.
2.در حين اينکه نودل آماده مي شود قابلمه يا ماهي تابه نچسبي را روي اجاق قرار دهيد و روغن زيتون را درون آن بريزيد.قارچ،سير و زنجبيل را به روغن اضافه کنيد و با شعله متوسط به مدت 4 دقيقه بپزيد؛گاهي هم اين مواد را به هم بزنيد.بعد از اين 4 دقيقه آب مرغ،سرکه ،فلفل قرمز و سس سويا را اضافه کنيد.بعد از به جوش آمدن کلم و مرغ خرد شده را اضافه کنيد و با هم زدن،آنها را با ديگر مواد مخلوط کنيد.صبر کنيد تا اين مواد دوباره به نقطه جوش برسد.سپس شعله را کم کنيد و بدون گذاشتن درب قابلمه اجازه دهيد تا 5 دقيقه همه ي مواد با همديگر پخته شوند.
3.نودل و آبليمو را به مايع درون قابلمه اضافه کنيد و همه مواد را به هم بزنيد؛ سپس قابلمه را از روي اجاق برداريد.
4.سوپ را با ملاقه درون کاسه بريزيد و با يک قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده آن را تزيين کنيد.
زمان آماده شدن:15 دقيقه
زمان پخت:15 دقيقه
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]