• دستور پخت :

    ​​​​​1.نودل را طبق دستور نوشته شده بر روي بسته بندي آماده کنيد و کنار بگذاريد.
    2.در حين اينکه نودل آماده مي شود قابلمه يا ماهي تابه نچسبي را روي اجاق قرار دهيد و روغن زيتون را درون آن بريزيد.قارچ،سير و زنجبيل را به روغن اضافه کنيد و با شعله متوسط به مدت 4 دقيقه بپزيد؛گاهي هم اين مواد را به هم بزنيد.بعد از اين 4 دقيقه آب مرغ،سرکه ،فلفل قرمز و سس سويا را اضافه کنيد.بعد از به جوش آمدن کلم و مرغ خرد شده را اضافه کنيد و با هم زدن،آنها را با ديگر مواد مخلوط کنيد.صبر کنيد تا اين مواد دوباره به نقطه جوش برسد.سپس شعله را کم کنيد  و بدون گذاشتن درب قابلمه اجازه دهيد تا 5 دقيقه همه ي مواد با همديگر پخته شوند.
    3.نودل و آبليمو را به مايع درون قابلمه اضافه کنيد و همه مواد را به هم بزنيد؛ سپس قابلمه را از روي اجاق برداريد.
    4.سوپ را با ملاقه درون کاسه بريزيد و با يک قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده آن را تزيين کنيد.
    زمان آماده شدن:15 دقيقه
    زمان پخت:15 دقيقه