• دستور پخت :

    یک غذای راحت و گرم که با تره  فرنگی، هویج، کرفس و جعفری تازه تهیه می‌شود و شما را سیر می‌کند.

     

    1 -  برای آماده‌سازی تره‌ فرنگی ها، برگ‌های بیرونی و دو انتهای بالا و پایین آنها را دور ریخته و تره‌ها را از طول نصف کرده و به خوبی آب بکشید.

     

    2 -  تمام سبزیجات را در یک ماهیتابه عمیق یا قابلمه در روغن و روی حرارت متوسط تا زیاد، به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا سبزیجات نرم شوند. سپس آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید. بعد محتویات ماهیتابه را به یک آرام‌پزمنتقل کرده و بگذارید با حرارت متوسط تا کم به مدت 8 ساعت بپزد و یا حرارت را بالا برده و بگذارید تا 4 تا 5 ساعت حرارت ببیند.

     

    3 -  قبل از سرو کردن، با کمک نمک و فلفل به غذا طعم بدهید. باقیمانده را نیز بلافاصله داخل یخچال بگذارید.