بله شما خودتان هم میتوانید، سیبزمینی سرخکرده در منزل درست کنید و به جای استفاده از روغن زیاد، میتوانید این کار را با کمک فر انجام بدهید که هم روش سادهتری است و هم سالمتر. در واقع زمان زیادی برای تهیه این غذا صرف نمیکنید زیرا کافیست که سیبزمینیها را داخل فر بگذارید تا بپزند. تهیه این غذا بسیار آسان است. کافیست پودر سیر یا پودر چیلی را در اواسط پخت، روی سیبزمینیها ریخته و روی آنها را قبل سرو کردن با سبزیجات معطر تازه، تزیین کنید. فقط دقت داشته باشید که ظرف فر را با فویل بپوشانید تا تمیز کردن آن برای شما آسان تر باشد. مدت زمان کل تهیه این غذا، 55 دقیقه، مدت آمادهسازی 10 دقیقه و مدت پخت 45 دقیقه است. این غذا برای 4 نفر است.
1 - سینی فر را در طبقه سوم آن قرار بدهید. فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را به کمی روغن آغشته کنید.
2 - سیبزمینیها را روی آن قرار داده و روی آنها روغن بریزید. ورقههای سیبزمینی را از هم جدا کرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بپزند.
3 - سیبزمینیها را از فر خارج کرده و ¼ قاشق چایخوری نمک روی آنها بپاشید. سپس سیبزمینیها را پشت و رو کرده و ¼ دیگر قاشق چایخوری نمک روی آنها بریزید.
4 - ظرف را مجدداً داخل فر گذاشته و بگذارید تا زمانی که سیبزمینیها طلایی شوند، یعنی به مدت 15 تا 25 دقیقه در فر بمانند.
نکات:
میتوانید بر روی سیبزمینیها، پنیر پارمسان رندهشده بریزید. البته این کار باعث تغییر مقدار یکای این غذا میشود.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]