این سیبزمینیهای داغ و ترد ریشه در آشپزی ایتالیایی دارند. این غذا برای 6 نفر میباشد.
1 - فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
2 - سیبزمینیها را به صورت خلالی متوسط برش بدهید (باید 60 خلال سیبزمینی درست شود). آنها را بر روی سینی فر طوری قرار بدهید که با یکدیگر در تماس نباشند. بر روی سیبزمینیها کمی روغن بزنید. بگذارید به مدت 40 دقیقه بپزند. هر 10 دقیقه آنها را بچرخانید.
3 - در همین حین در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، مرزه، سیر، رنده پوست لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
4 - وقتی که سیبزمینیها بعد از 40 دقیقه پختند، آنها را از فر خارج کرده و مخلوطی که تهیه کرده بودید را بر روی آنها ریخته و سیبزمینیها را به خوبی به آن آغشته کنید. بگذارید تا دوباره به مدت 5 دقیقه بپزند و عطر آنها بلند شده و قهوهای شوند. سپس اجازه بدهید که طی چند دقیقه کوتاه، سیبزمینیها سرد شوند. میتوانید با هر سبزی معطری که دوست دارید آنها را قبل از سرو کردن، تزیین کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]