بیرون این سیبزمینیها، ترد و داخل آنها نرم است و دورچین بسیار خوبی برای غذای اصلی است و نیز میتوان به عنوان میانوعده نیز از آن استفاده کرد. همچنین میتوانید به عنوان صبحانه همراه با تخممرغ آبپز از آن استفاده کنید. مدت زمان تهیه این غذا، 47 دقیقه است که 10 دقیقه آن صرف آمادهسازی و 35 دقیقه سرو پخت آن میشود. این غذا برای 6 نفر است.
1 - فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. شکر و دارچین را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2 - سیبزمینیها را پوست کنده و بصورت خلال های بزرگ برش زنید.سیبزمینیها را روی سینی فر طوری بچینید که با هم در تماس نباشند. سپس روی آنها کمی روغن و نمک بزنید.
3 - سیبزمینیها را به مدت 20 دقیقه حرارت داده و سپس از فر خارج کنید. بعد بر روی آنها کمی روغن زده و نیمی از مخلوط شکر را روی آنها بریزید. سیبزمینیها را پشت و رو کنید و باز روی آنها کمی روغن زده و بقیه مخلوط شکر را روی آنها بریزید. بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزند. سپس از فر خارج کرده و مواد را به خوبی به هم آغشته کنید و بگذارید تا 5 دقیقه دیگر نیز بپزند و قهوهای شوند. سپس بگذارید چند دقیقه کوتاه سرد شده و سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]