شلغم شاید شبیه به هویج رنگپریده به نظر رسد اما در حقیقت ریشه گیاهی با طعم مشخصی است که وقتی تنوری شود خوشطعم وکمی شیرین است. زمان کل تهیه این غذا، 50 دقیقه، زمان آمادهسازی، 10 دقیقه و زمان پخت، 40 دقیقه میباشد. این غذا مخصوص 4 نفر است.
1 - فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
2 - شلغمها را از وسط به دو نیم کرده و سپس بصورت خلال های نازک بری دهید.
3 - خلالهای شلغم را با روغن، یک قاشق چایخوری پاپریکا و ¼ قاشق چایخوری نمک در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا همه آنها به طور یکنواخت به مواد آغشته شوند. سپس آنها را طوری که با هم در تماس نباشند بر روی سینی فر، بچینید.
4 - بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. سپس از فر خارج کرده و پشت و رویشان کنید و بگذارید تا مدت دقیقه دیگر نیز حرارت ببینند و ترد و قهوهای شوند. سپس بگذارید برای چند دقیقه کوتاه سرد شده و بعد روی آنها باقیمانده ½ قاشق چایخوری پاپریکا و ¼ قاشق چایخوری نمک را بپاشید و خوب آغشته کرده و سرو کنید.
نکات:
اگر میخواهید غذا طعم تندتری داشته باشد میتوانید از پاپریکای دودی تند استفاده کنید. ½ قاشق چایخوری پاپریکای دودی تند و 1 قاشق چایخوری پاپریکای دودی ملایم را مخلوط و در دستور تهیه این غذا به کار ببرید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]