شير، آب و برنج را در قابلمه اي ريخته و روي حرارت گذاشته تا بجوشد. بعد از جوش آمدن، شعله گاز را خيلي كم كنيد. هر چند دقيقه قابلمه را هم بزنيد. اين مرحله زمانبر است و برنج بايستي كاملاً له شود. وقتي محتويات قابلمه غليظ شد و هنوز حدود يك استكان از شير باقي مانده بود، شكر و گلاب را اضافه كنيد بهم زنيد تا شكر حل شود. سپس شعله را خاموش كنيد شير برنج را در ظرفهاي مورد نظر بريزيد و رويش را با دارچين تزيين كنيد.
شير برنج را مي توانيد به عنوان وعده عصرانه يا ميان وعده مصرف كنيد. خصوصاً براي بچه هايي كه رغبتي به خوردن شير ندارند مي توانيد با خوراندن شير برنج، آنها را از فوايد اين غذا بهره مند كنيد.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]