سیبزمینی سرخ کرده قطعا از خوشمزهترین خوراکیهاست. اما اگر بخش ثابت برنامه غذایی شما باشد و دائم از آن استفاده کنید، باید دیر یا زود، منتظر عواقب این زیادهروی در مصرف هم باشید. مصرف سیبزمینی سرخ کرده بیش از دو بار در هفته باعث افزایش خطر مرگ زودرس میشود. جالب اینجاست که اگر سیبزمینی را به طریق دیگری بپزید، چنین خطر جانی به دنبال ندارد.
1 - مشکلات معده
با توجه به اینکه هضم چربی کندتر از کربوهیدرات و پروتئین است و سیبزمینی سرخ کرده نیز سرشار از چربی میباشد، مدت بیشتری در معده شما ماندگار میشود. در نتیجه احتمال اینکه دچار معده درد شوید را بالا میبرد. سایر عوارض جانبی آن برای دستگاه گوارش شامل حالت تعوع، اسهال، نفخ و گرفتگی است.
2 - گیجی ذهنی
از آنجایی که سیبزمینی را در روغن هیدروژنه سرخ میکنند حاوی مقدار زیادی چربی مضر ترانس است که کلسترول بد خون را بالا برده و باعث پایین آمدن کلسترول خوب خون میشود. در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی به شدت بالا میرود. همچنین بر طبق تحقیقات، کسانی که در رژیم غذایی خود از مقادیر زیادی چربی ترانس استفاده میکنند، تا 75 درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر و زوال عقل هستند.
3 - ضعف دستگاه ایمنی بدن
رژیم پرچرب که شامل غذاهای ناسالم چرب باشد (مثل سیبزمینی سرخ کرده) به باکتریهای طبیعی و مفید روده آسیب میزند و رشد باکتریهای مضر را در روده افزایش میدهد. در نتیجه دستگاه ایمنی بدن را دچار ضعف میکند و بدن به راحتی در معرض ابتلا به انواع بیماریها قرار میگیرد.
4 - افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته
مصرف سیبزمینی سرخ کرده بیش از 3 بار در هفته، احتمال حمله قلبی و سکته را تا 7 درصد افزایش میدهد. حال اگر فرد هر روز هفته از سیبزمینی سرخ کرده استفاده کند، این خطر به میزان 15 درصد بالا میرود.
5 - افزایش وزن
سرخ کردن غذاها آنها را به یک بمب تبدیل میکند. سیبزمینی سرخ کرده جزء 100 مورد از ناسالمترین اقلام خوراکی و به شدت چاقکننده است.
برگرفته از: www.eatthis.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]