1 - فر را تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک ماهیتابه بزرگ، آب را به جوش آورده و سیبزمینیها را به مدت 10 دقیقه در آن بپزید تا نرم شوند. سپس آبکشی کرده و داخل یک کاسه بریزید تا کمی سرد شوند.
2 - در همین حین، یک ماهیتابه نچسب با قطر 25 سانتیمتر را با اسپری روغن، چرب کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. قارچها را در آن ریخته و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
3 - ژامبون و تخممرغها را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا جا بیفتند. سپس مواد را به فری که از قبل گرم کرده بودید منتقل کنید و به مدت 2 دقیقه حرارت بدهید تا روی آنها طلایی شده و خود را بگیرند.
4 - با مخلوط کردن روغن، سرکه و خردل را با کمی آب، سس درست کنید. سیبزمینیها، آب تره یا شاهی و پیاز را در یک کاسه ریخته و سس را بر روی آن بریزید تا سطح سالاد را بپوشاند.
5 - فریتاتا را از فر در آمرده و به قسمتهای مساوی برش بدهید و همراه با سالاد سیبزمینی سرو کنید.
نکته:
اگر به قارچ علاقه ندارید، میتوانید از بروکلی یا گوجهفرنگی به جای قارچ در این دستور غذایی استفاده کنید. این کار تأثیری بر روی میزان یکای غذا ندارد زیرا یکای قارچ و بروکلی و گوجهفرنگی، یکسان و صفر است.
Button Project - yeka.ir
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]