حتما از اهمیت دریافت کافی ویتامین D و C و نیز مواد معدنی مثل عنصر روی و منیزیم، برای تقویت دستگاه ایمنی بدن خود، آگاه هستید. اما یک ماده مغذی کمتر شناخته شده نیز وجود دارد که به خصوص در این فصل سرما و شیوع آنفلوانزا، لازم است که با آن آشنا شوید.
سولفورافان، نوعی فیتونوترینت است که در بدن ما از طریق مصرف بروکلی، گلکلم، کیل و سایر سبزیجات چلیپایی، ساخته میشود. از جمله فواید سولفورافان این است که به سمزدایی طبیعی بدن پرداخته و خاصیت ضد التهاب دارد. به این ترتیب دستگاه ایمنی بدن را تقویت مینماید.
سولفورافان با انواع التهاب در بدن مبارزه میکند. مثلا وقتی که غذاهای سرشار از چربی اشباع مضر مصرف میکنیم، سولفورافان با التهاب ناشی از آن مبارزه مینماید. و یا از آنجایی که تقریبا هر روز در معرض هوای آلوده هستیم که منجر به بروز التهاب در بدن میشود، مصرف روزانه منابع غذایی سولفورافان به ما کمک میکند تا عوارض آلودگی هوا را از خود دور کنیم.
سولفورافان برای بسیاری از افراد ناشناخته است زیرا کمتر از آن صحبت میشود. شاید چون تلفظ آن هم چندان ساده نیست. اما نقش آن در سلامتی بسیار حائز اهمیت است. ممکن است که برای دریافت سولفورافان کافی، مصرف سبزیجات چلیپایی کافی نباشد. دراین صورت شاید لازم باشد که حتما زیر نظر پزشک (نه به صورت سرخود) از مکمل ترکیباتی مثل گلوکورافانین و آنزیم میروزیناز استفاده نمایید. این دو ترکیب در بدن باعث ساخته شدن سولفورافان میشوند.
یک تحقیق نشان میدهد که ترکیب سولفورافان و بتا گلوکان (فیبر محلول موجود در غلات صبحانه، تخمر و برخی از قارچها)، از موشهای آزمایشگاهی در برابر عوارض ناشی از ویروس آنفلوانزا محافظت مینماید.
بنابراین در این فصل تا میتوانید از سبزیجات چلیپایی استفاده کنید و در صورت نیاز با پزشک خود درباره اجازه مصرف مکمل مشورت نمایید.
برگرفته از: www.eatthis.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]