استفاده از مقادیر زیاد سیر و زنجبیل در تهیه این غذا، طعم بسیار بیشتری به آن میدهد. میتوانید سس چیلی را روی آن بریزید یا در کنار بشقاب سرو کنید تا در صورت دلخواه به آن اضافه نمایید.
زمان کل 45 دقیقه
زمان آمادهسازی 20 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
درجه سختی آسان
1 - مرغ و 2 قاشق غذاخوری سس تریاکی یا سس سویارا در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کرده و بگذارید به مدت 10 دقیقه بماند.
2 - یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه نچسب، بر روی شعله زیاد، حرارت بدهید. مرغ را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه، یعنی تا زمانی که به رنگ قهوهای ملایم درآمده و کاملاً بپزد، تفت بدهید. بعد آن را به یک بشقاب منتقل کنید.
3 - باقیمانده روغن، براکلی، فلفل، هویج، و بخشهای سفید پیازچه را داخل همان ماهیتابه ریخته و 4/1 آب مرغ را به آن اضافه نمایید. شعله را کم کرده رو بگذارید روی حرارت متوسط تا زیاد، گرم شود. به مدت حدود 8 دقیقه، یعنی تا زمانی که سبزیجات، ترد و نرم شوند، به پخت ادامه بدهید.
4 - بخشهای سبز پیازچه، زنجبیل و سیر را نیز داخل ماهیتابه بریزید و به مدت حدود 1 دقیقه، تا زمانی که عطر غذا بلند شود، تفت بدهید.
5 - مرغ را اضافه کرده و باقیمانده مخلوط، یعنی 4/1 فنجان آب مرغ، 2 قاشق غذاخوری سس تریاکی یا سس سویا و آب را نیز به محتویات ماهیتابه اضافه نمایید. بگذارید تا زمانی که کاملاً گرم شده و مواد به خورد هم بروند، در حدود 1 دقیقه به پخت ادامه بدهد. سپس در صورت دلخواه آن را به سس چیلی آغشته کنید و همراه با برنج سرو نمایید.
اندازه واحد این غذا، 1 و 4/1 فنجان مخلوط مرغ و سبزیجات و 2/1 فنجان برنج است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]