این غذا الهام گرفته از غذاهای کارائیبی با طعم تند است.
1 - در یک کاسه بزرگ، سس سویا، آب لیمو، پوست لیمو، زنجبیل، سیر، عسل، روغن و 2 قاشق غذاخوری گشنیز را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس 2 قاشق از آن را برداشته و بقیه آن را کنار بگذارید. این دو قاشق را به در یک کاسه به مرغ اضافه کرده و همه قطعات مرغ را به آن به خوبی آغشته کنید. سپس مرغ را به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید.
2 - گاز را روشن کرده و ظرف مخصوص گریل یا ماهیتابه نچسب را روی آن حرارت دهید .مرغ را از یخچال خارج نموده و مایهای که در آن خیسانده بودید را دور بریزید. سپس مرغ را به مدت 4 تا 6 دقیقه در ماهیتابه قرار داده و آن را پشت و رو کنید و با برس باقیمانده مایه را بر روی آن بمالید. دوباره مرغ را به ماهیتابه بازگردانده و بگذارید به مدت 4 تا 6 دقیقه و یا بیشتر، حرارت ببیند و کاملاً بپزد.
3 - برای سرو این غذا، پیازچه، باقیمانده 2 قاشق غذاخوری گشنیز و سسی که در ظرف باقی مانده است را بر روی مرغ بریزید.
اندازه واحد این غذا، 1 سینه مرغ و در حدود 3/1 فنجان سس است.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]