این خوراک لذیذ با سس خوشمزه آن ، یک غذای بسیار آسان است که میتوانید به عنوان شام آخر هفته از آن استفاده کنید. ران مرغ با طعم خوش گیاهان معطر و رایحه دلپذیر سس گوجه همراه با سبزیجات کبابی یا سبزی خوردن، یک وعده غذایی کامل و سالم است.
1 - فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سلسیوس) گرم کنید. کف یک ظرف مخصوص فر، کمی روغن بمالید. آرد، پودر فلفل پاپریکا، آویشن و ¼ قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط آرد قرار داده و پشت و رو کنید تا به آرد آغشته شود. سپس آن را تکان بدهید تا آرد اضافه از آن زدوده شود.
2 - یک ظرف نچسب را روی شعله متوسط تا زیاد گذاشته و 2 قاشق چایخوری روغن در آن بریزید. نیمی از مرغها را داخل ظرف گذاشته و بگذارید تا درحدود 4 دقیقه بپزد. مرغ را یک بار پشت و رو کنید تا طلایی شود. بعد محتویات این ظرف را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید. همین کار را برای باقیمانده مرغ تکرار کنید.
3 - سیبزمینی، 1 قاشق چایخوری روغن و باقیمانده ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط و آغشته کرده و در کنار مرغها، در ظرف مخصوص فر، بچینید. بگذارید تا به مدت 25 دقیقه بپزد.
4 - در همین حین، باقیمانده 1 قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک، ریخته و آن را روی شعله متوسط بگذارید. سیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه حرارت دهید. مرتب هم بزنید تا رایحه آن بلند شود. پوره بدون پوست گوجه، فلفل قرمز و باقیمانده ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کرده و بگذارید تا به آهستگی بپزد. شعله را کم کرده و اجازه بدهید تا به آرامی در حدود 15 دقیقه به پخت ادامه دهد. هر از گاهی آن را هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
5 - سس گوجه را روی مرغ و سیبزمینی ریخته و فلفل دلمه را نیز روی آنها قرار بدهید. ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت حدود 20 دقیقه، یعنی تا زمانی که دماسنج، دمای ضخیمترین بخش مرغ را 165 درجه فارنهایت (74 درجه سلسیوس) نشان بدهد و سیبزمینی و فلفل دلمه، نرم شده باشد، بگذارید تا بپزد.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]