این غذای فوقالعاده را میتوان در آرامپز نیز تهیه کرد. اگر به زردآلو دسترسی ندارید میتوانید از آلو استفاده کنید. به جای کدو حلوایی نیز میتوانید، کدو تنبل را در تهیه این غذا به کار ببرید.
زمان کل یک ساعت
زمان آمادهسازی 18 دقیقه
زمان پخت 42 دقیقه
درجه سختی: آسان.
1 - فر را تا دمای 204 درجه سلسیوس گرم کنید.
2 - تمام سطوح مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده و کنار بگذارید.
3 - سطح یک قابلمه را روغنی کرده و روی شعله متوسط، حرارت بدهید. سپس روغن را به آن اضافه کنید و بگذارید تا گرم شود. سپس زیره سبز، گشنیز و دارچین را به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه حرارت ببیند تا عطر آن بلند شود. سپس مرغ را اضافه کرده و اجازه بدهید تا زمانی که قهوهای ملایم شود، به پخت ادامه دهد. مرغ را یک بار پشت و رو کرده و بگذارید هر طرف آن به مدت 1 دقیقه و نیم یا 2 دقیقه بپزد. بعد، مرغ را به یک بشقاب انتقال داده و کنار بگذارید.
4 - پیاز و کدو را داخل قابلمه ریخته و به مدت 10 دقیقه حرارت بدهید و هر از گاهی هم بزنید تا پیازها، شفاف شده و کدوها، شروع به نرم شدن کنند. برنج و زردآلو را اضافه کرده و مرغ قهوهایشده را روی آنها قرار بدهید. سپس آب مرغ را نیز داخل قابلمه ریخته بگذارید تا به مدت 1 دقیقه، بجوشد.
5 - درب قابلمه را گذاشته و اجازه بدهید برنج و کدو تا زمان نرم شدن حرارت ببینند و مرغ نیز کاملاً بپزد. در نیمه زمان پخت، یعنی بعد از 20 تا 25 دقیقه، آن را بررسی کنید تا در صورت لزوم به آن، آب مرغ بیشتر اضافه کنید. قبل از سرو کردن، غذا را با گشنیز تزیین کنید.
هر واحد این غذا، 2 فنجان است (همراه با قطعات مرغ)
نکته:
در صورت دلخواه، میتوانید به این غذا آب لیموی تازه اضافه نمایید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]