نوعی پیاز وجود دارد که وقتی آن را خرد میکنید، اشک شما را در نمیآورد. برای خرد کردن این نوع پیاز، نیازی به هیچ راهکار میانبر و روشهای عجیب مثل گذاشتن کبریت در دهان و جویدن آدامس و بستن بینی و روشن کردن شمع و ... نیست. این پیاز، Sunion نام دارد.
پیاز سانیون از پیوند دو نوع پیاز دیگر به دست میآید اما ظاهر آن مانند پیازهای معمولیِ زرد است. البته این پیاز هم مانند هر پیاز دیگری در زمان برداشت از زمین، اشک فرد را در میآورد. اما شما میتوانید کاری کنید که با خرد کردن آن دچار هیچ آبریزیش بینی و چشمی نشوید. راز این امر در نحوه ذخیرهسازی این نوع پیاز نهفته است.
در حالی که پیازهای دیگر در اثر ماندن طولانی در محیط، قویتر و تندتر میشوند، پیاز سانیون در اثر ماندن بیشتر، شیرینتر و ملایمتر میشود. چرا؟ چون ترکیبی به نام سینتاز که باعث آبریزیش از چشم میشود در این نوع پیاز وجود ندارد.
نکتهای که درباره این نوع پیاز جالب است اینکه گرچه چشم را نمیسوزاند اما همان خاصیت پیاز معمولی را در غذا داشته و به غذا طعم خوبی میدهد.
امروزه پیاز سانیون در بازارهای جهانی به فروش میرسد اما اگر شما در جایی زندگی میکنید که این نوع پیاز هنوز در آن رواج پیدا نکرده است میتوانید برای جلوگیری از سوزش و آبریزیش چشم در حین خرد کردن پیاز، از انواع پیازهای شیرین استفاده کنید. البته پیازهای معمولی شیرین هم باعث سوزش چشم میشوند اما شدت آن کمتر از پیازهای غیرشیرین است.
برگرفته از: www.rd.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]