1 - روغن را در یک ماهیتابه بزرگ، با حرارت متوسط گرم کنید. پیازچه و سیر را به آن اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بپزید. مرتب مواد را هم بزنید. سپس مرغ را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه بپزید. مواد را مرتب هم بزنید تا تمام جهات مرغ به رنگ طلایی – قهوهای دربیایند.
2 - پودر کاری و آب مرغ را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
3 - حال، مخلوط کاری را به محتویات ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید بر روی همان حرارت به مدت 2 دقیقه به جوش بیاید تا در همین اثنی مرغ نیز به خوبی بپزد.
4 - نخود فرنگیها را اضافه کرده و طوری بپزید که ترد بمانند.
5 - ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و گشنیز و ادویه را به آن اضافه کرده و به صورت دورچین در اطراف برنج سرو کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]