این غذا، یک ناهار پرانرژی است که حاوی مقادیر زیادی پروتئین و فیبر بوده و شما را تا وعده شام، سیر نگه میدارد.
1 - برنج قهوهای را مطابق دستورالعمل روی بستهبندی آن بپزید.
2 - برای گریل کردن مرغ، گریل را تا حرارت بالا گرم کنید. سپس سینههای مرغ را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار داده و با با کمک گوشتکوب، بکوبید تا ورقه نازک شوند. بعد آنها را به نمک و فلفل آغشته کرده و 2 قاشق چایخوری روغن زیتون را روی آنها ریخته و به آرامی روی آنها مالش بدهید. برای جلوگیری از چسبیدن به گریل، گریل را قبل از قرار دادن مرغ بر روی آن، با کمی روغن چرب کنید. مرغ را تا زمانی که پخته شود، به مدت 2 تا 3 دقیقه برای هر طرف آن، بپزید.
3 - در یک کاسه بزرگ، باقیمانده 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، عسل، آب لیمو و خردل را با هم مخلوط کنید. کرفس، پیاز، نخود فرنگی، هویج و برنج قهوهای را اضافه نمایید و مخلوط کنید. سپس محتویات کاسه را به 4 قسمت مساوی تقسیم نمایید (در حدود ¾ فنجان مخلوط برنج یا 137 گرم). بر روی هر بشقاب مخلوط برنج، 113 گرم مرغ گریلشده قرار بدهید. باقیمانده این غذا را میتواند تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]