• دستور پخت :

    اگر گیاهخوار هستید و به دنبال غذای پروتئینی می گردید، این غذا را به شما توصیه می‌کنیم. در هر واحد این غذای گیاهی، 20 گرم پروتئین و مقادیر زیادی فیبر وجود دارد که باعث سیر شدن شما می‌شوند. برخلاف تصور عموم، فلفل چیلی نیازی به اینکه ساعت‌ها بماند تا طعم کافی به غذا بدهد، ندارد. این غذا خیلی سریع آماده می‌شود و یک وعده غذایی بسیار خوب برای ناهار یا شام است.

     

    1 -  در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون ریخته و روی شعله متوسط تا زیاد بگذارید. پیاز و فلفل را داخل آن ریخته و تفت بدهید. وقتی که بعد از حدود 2 دقیقه، شروع به قهوه‌ای شدن کرد، شعله را کم کرده و هر از گاهی مواد را هم بزنید تا با گذشت حدود 5 دقیقه،پیاز نرم شوند. سپس گوجه‌فرنگی، فلفل هالاپینو، لوبیای سیاه، پودر چیلی و نمک را اضافه کرده و بگذارید تا در حدود 4 دقیقه، آهسته بپزد تا گوجه‌فرنگی‌ها نرم شده و مخلوط، غلیظ شود. سپس از روی شعله بردارید.

     

    2 -  برای تهیه کوسکوس: آب را در یک قابلمه کوچک به جوش آورده و به آن کوسکوس و آب لیمو را اضافه کنید و به سرعت حرارت داده و درب آن را بگذارید. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید به مدت 5 دقیقه باقی بماند. در پایان، آن را هم زده و گشنیز را به آن اضافه کنید.