• دستور پخت :

    این گرانولا بار که شیرینی ملایمی دارد، هم طعم جدیدی به ترکیب نان و موز می‌دهد و هم به راحتی قابل حمل است. این خوراکی در واقع یک بار ساده است که از جو پرک و کتان خرد شده درست شده است و شیریمی ملایم خود را از موز رسیده‌، عسل و خرمایی که در آن به کار رفته است، می گیرد. همچنین برای کسانی که باید رژیم بدون گلوتن بگیرند نیز مناسب می‌باشد. شما می‌توانید آن را در یخچال نگه داشته و هر زمان که به میان‌وعده بعد از ورزش نیاز داشتید از آن استفاده کنید.

     

    1 -  فر را تا 177 درجه سلسیوس گرم کنید. داخل ظرف مخصوص فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید، طوری که مقداری از فویل از اطراف لبه‌های ظرف آویزان باشد تا برداشتن آن آسان‌تر شود. فویل را به اسپری روغن یا روغن آغشته کرده و کنار بگذارید.

     

    2 -  در یک کاسه بزرگ، جو ، تخم کتان، دارچین و نمک را ترکیب کرده و به آن پوره موز، عسل و وانیل را اضافه کنید و همه این مواد را کاملاً با هم مخلوط نمایید. سپس، خرمای لِه شده را اضافه کنید.

     

    3 -  خمیر به دست آمده را در ظرف فر ریخته و با کفگیر یا دست خود، صاف کنید. خمیر باید به صورت یکنواخت در ظرف پخش شده باشد. آن را فشار بدهید تا خوب سفت شود.

     

    4 -  بگذارید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد و سطح رویی و لبه‌های آن به رنگ طلایی – قهوه‌ای تبدیل شود.

     

    5 -  حال ظرف را از فر خارج کرده و بگذاری به مدت 10 دقیقه بماند تا سرد شود. سپس آن را با کمک چاقوی تیز به قطعات کوچک تقسیم کرده و میل کنید.