آلزایمر ششمین دلیل مرگ و میر در امریکا است و در کشور ما نیز افراد زیادی با این مشکل دست و پنجه نرم میکنند. گرچه تا کنون هیچ مدرک علمی دال بر اینکه مصرف خوراکیهای خاص باعث جلوگیری از ابتلا به آلزایمر شود، وجود ندارد اما تحقیقات نشان میدهند که برخی خوراکیها، باعث کاهش شدت علائم آن میشوند. البته این نکته نیز حائز اهمیت است که بر اساس شواهد، رژیم مدیترانهای تا حدودی میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد. در ادامه به برخی خوراکیهای مفید در این زمینه، اشاره میکنیم.
زردچوبه
جالب است که بدانید میزان شیوع بیماری آلزایمر در هندوستان، پایین است و شاید بتوان آن را به مصرف بالای زردچوبه در این کشور نسبت داد. به نظر میرسد که ترکیبی به نام کورکومین که در زردچوبه وجود دارد، در جلوگیری از آلزایمر نقش داشته باشد.
ماهی سالمون
ماهیهای سرشار از چربیهای سالم مثل ماهی سالمون و ساردین، همگی با کاهش خطرات آلزایمر در ارتباط هستند. ماهیهای چرب منابع غذایی بسیار خوب اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که به نظر میرسد در جلوگیری از زوال عقل، نقش دارند.
توتها
بلوبری، شاه توت، تمشک و توت فرنگی همگی مملو از آنتیاکسیدان هستند که فواید زیادی برای مغز دارد.
سبزیجات برگ سبزدار
کیل و اسفناج وسبزیجاتی از این دست حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی و به خصوص فلاونوئید هستند که برای حفظ سلامتی عمومی بدن بسیار مفید میباشند. مصرف مقادیر زیاد فلاونوئید، از پیشرفت آلزایمر جلوگیری میکند.
خوراکیهای کم قند و فراوری نشده
گرچه نمیتوان با مصرف غذاهای خاص از بروز آلزایمر جلوگیری کرد اما برخی خوراکیها برای سلامتی مغز مفید هستند. حذف غذاهای فراوریشده (که اغلب سرشار از قند و شکر افزوده و چربیهای ناسالم هستند) به حفظ سلامتی مغز کمک میکند.
برگرفته از: www.eatthis.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]