بادام یکی از سالمترین خوراکیهاست. این ماده غذایی ارزشمند حاوی چربیهای سالم و مقادیر زیادی فیبر خوراکی، پروتئین و مواد معدنی است. اما برای اینکه هضم آن برای شما آسانتر شده و بتوانید حداکثر استفاده را از مواد مغذی موجود در آن ببرید، به شما توصیه میکنیم که آن را خیس کنید.
معمولاً بادامی که ما تهیه میکنیم، بادام خیسکرده نیست و اگر هم بتوانید بادام خیسکرده پیدا کنید، گران است. اما شما میتوانید خودتان این نوع بادام را تهیه کنید. به تنها چیزی که نیاز دارید، بادام، زمان و برنامه است.
نحوه تهیه بادام خیسکرده
موادلازم:
نیم کیلوگرم بادام خام
نمک
آب
طرز تهیه:
بادامها را در یک کاسه بزرگ یا پارچ بزرگ ریخته و به آن کمی نمک اضافه کنید. سپس بر روی آن آب سرد بریزید تا آب به اندازه چند سانتیمتر روی آن را بپوشاند. درب کاسه یا پارچ را گذاشته و بگذارید که به مدت یک شب در دمای اتاق باقی بماند.
در صبح بعد، فر را تا دمای 82 درجه سانتیگراد گرم کنید. بادامها را کاملاً آبکشی کنید تا اسید فیتیک آن شسته شود. سپس آنها را در روی سینی فر پخش کنید و به مدت 8 تا 12 ساعت در فر نگه دارید.
موارد استفاده از بادام خیسکرده
برگرفته از: blog.myfitnesspal.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]