ترازو یکی از ابزارهای مفید برای کمک به برنامه کاهش وزن و رسیدن به وزن دلخواه است. داشتن یک ترازو برای وزن کردن غذاها و خوراکیهای مصرفی خود، ایده مفیدی است. بسیاری از ما در تخمین زدن مقدار غذای مصرفی خود دچار اشتباه شده و آن را کمتر از آنچه که واقعا بوده است، در نظر میگیریم. اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید، ترازو کمک بزرگی به شما خواهد کرد. بیایید با هم نگاهی به فواید ترازوی آشپزخانه بیندازیم.
1 - اطلاع دقیق از میزان مصرف غذا
این کار به شما کمک میکند که حدس و گمان را درباره میزان غذایی که مصرف می کنید، کنار زده و شما به طور دقیق از میزان مصرف خود آگاهی پیدا کنید.
2 - آموزش تخمین چشمی اندازه غذاها
اگر تازه وارد مسیر کاهش وزن شده باشید، ترازو به شما کمک میکند که به مرور با اندازههای غذایی آشنایی پیدا کنید و زمانی خواهد رسید که به صورت چشمی هم میتوانید تشخیص بدهید که هر خوراکی، چه مقدار یا چند واحد است.
این موضوع، به خصوص در برخورد با خوراکیهایی که در حجم کم، محتوای انرژی زیادی دارند، مثل مغزها، کره مغزها و روغنهای پخت، اهمیت زیادی پیدا میکند. در واقع ترازو به شما کمک میکند تا تخمین چشمی خوراکیها را هم تمرین کنید تا هر زمان که به ترازو دسترسی ندارید نیز بتوانید مقدار غذای مصرفی خود را اندازهگیری کنید.
3 - مشوقی برای خوردن سبزیجات برگدار بیشتر
ترازو به ما نشان میدهد که چقدر سبزیجات برگدار، سبک و کم وزن هستند. وقتی که اسفناج را وزن میکنیم و میبینیم که چقدر برخلاف حجم بالایی که دارد، وزن آن کم است، تشویق میشویم به اینکه مقدار بیشتری اسفناج را وارد برنامه غذایی خود کنیم تا با حجم بالایی که دارد، معده را پر کرده و به سیری ما کمک کند.
4 - افزایش مهارت آشپزی
ترازو در آشپزی نیز به کمک ما میآید تا غذا را دقیقا مطابق با دستور پخت آن، تهیه کنیم و از بابت طعم دلپذیر و مقبول و نیز مواد مغذی موجود در آن مطمئنتر باشیم.
ترازوی آشپزخانه باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
بهتر است که ترازو این امکان را داشته باشد که مقیاسها را هم در واحد گرم و هم واحد اونس نشان بدهد.
باید مساحت سطح آن به قدری باشد که بتوانید انواع خوراکیها را با هر سایزی که دارند روی آن وزن کنید.
سبک و قابل حمل باشد.
نحوه استفاده درست از ترازوی آشپزخانه
ابتدا ترازو را روی یک سطح صاف بگذارید و به آن چند ثانیه فرصت بدهید تا قبل از گذاشتن خوراکی بر روی آن، عدد آن کاملا صفر شود. بهتر است که خوراکیها را قبل از پخت وزن کنید. اما اگر فراموش کردید، نگران نباشید و بعد از پخت اقدام به وزن کردن بنمایید. سعی کنید که برای دفعه بعد، وزن کردن قبل از پخت را فراموش نکنید.
دقت داشته باشید که وزن کردن اقلام خوراکی نباید به یک وسواس در شما تبدیل شود و نباید شما را درگیر وزن کردن جزء به جزء خوراکیها کند. اگر احساس کردید که درگیر وسواس این کار شدهاید، ترازو را کنار بگذارید و از روشهای دیگر، مثل روش اندازهگیری با بشقاب، برای تخمین خوراکیهای مصرفی خود استفاده کنید.
برگرفته از: blog.myfitnesspal.com
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]