• دستور پخت :

    به این مخلوط فوق‌العاده مرغ و سس فلفل دلمه‌ای و پیاز و گوجه‌فرنگی با افزودن پنیر وریحان تازه ، طعم بیشتری بدهید. خواباندن مرغ در آرد، رمز قهوه‌ای شدن بخش خارجی مرغ است. همچنین آرد باعث غلیظ‌تر شدن سس آن نیز می‌شود. ما در تهیه این غذا از فلفل دلمه‌ای قرمز و پیاز استفاده کرده و آنها را کمی حرارت دادیم تا بافت آنها کمی سفت باشد اما شما می‌توانید از ترکیبی از فلفل دلمه‌ای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده کنید. این غذا را می‌توانید به همین شکل سرو نمایید و یا با قاشق بر روی اسپاگتی، نودل یا برنج قهوه ای، سرو کنید.

     

    1 -  در یک بشقاب، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده، مرغ را به آن اضافه نموده و به خوبی به مواد، آغشته کنید.

     

    2 -  یک قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب، بر روی شعله متوسط تا زیاد، حرارت بدهید. مرغ را داخل ماهیتابه قرار داده و به مدت 6 دقیقه بپزید تا کاملاً پخته و به رنگ قهوه‌ای ملایم در بیاید. در حین پخت آن را هر از گاهی پشت و رو کنید. سپس مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید.

     

    3 -  باقیمانده روغن را در همان ماهیتابه، بر روی شعله متوسط تا زیاد، گرم کنید. فلفل دلمه‌ای و پیاز را اضافه کرده و درب ماهیتابه را بگذارید تا به مدت 12 دقیقه پخته و نرم و طلایی شوند.

     

    4 -  سیر را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه به پخت ادامه بدهید تا بوی عطر آن به مشام برسد. پوره گوجه‌فرنگی و آب را نیز اضافه کنید و بگذارید روی شعله متوسط تا زیاد به جوش بیاید.

     

    5 -  مرغ و سایر مواد را به ماهیتابه اضافه کنید تا کاملاً حرارت ببینند. سپس از روی شعله برداشته و ریحان را روی آن بریزید. بعد به 4 بشقاب تقسیم کرده و پنیر را به طور یکنواخت روی آنها بریزید.

     

    هر واحد این غذا، 1 فنجان مخلوط مرغ و 1 قاشق چایخوری پنیر است.