این غذا، یک شام فوقالعاده برای همه اعضای خانواده است و تهیه آن فقط 30 دقیقه از وقت شما را میگیرد. ورقههای مرغ را نازک بگیرید تا به سرعت و به صورت یکنواخت بپزند. برای پخت براکلی، درب ماهیتابه را بگذارید تا بخار کرده و با حرارت آن، تمام بخشهای براکلی که با ماهیتابه در تماس نیستند نیز بپزند. شما برای تهیه این غذا به یک براکلی کوچک تا متوسط همراه با یک لیمو برای استفاده از پوست و آب آن نیاز دارید. اطراف غذا را میتوانید با پاستا یا برنج تزیین کرده و روی آن سس بریزید.
1 - در یک بشقاب، 1 و ½ قاشق غذاخوری آرد، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده و مرغ را کاملاً به آنها آغشته کنید.
2 - روغن را در یک ماهیتابه بزرگ نچسب بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید. مرغ را اضافه کرده و در حدود 5 دقیقه بپزید و در صورت لزوم آن را پشت و رو کنید تا کاملاً پخته و طلایی شود. سپس مرغ را به بشقاب انتقال دهید.
3 - یک فنجان آب مرغ و سیر را در همان ماهیتابه ریخته و روی حرارت زیاد به جوش بیاورید. براکلی را اضافه کرده و درب ماهیتابه را بگذارید تا به مدت 1 دقیقه به پخت ادامه دهد.
4 - در یک فنجان کوچک، باقیمانده ½ آب مرغ، ½ قاشق غذاخوری آرد و ¼ قاشق چایخوری نمک را در آن با یکدیگر مخلوط کنید و بعد داخل ماهیتابه بریزید تا روی شعله کم به جوش بیاید.
5 - درب ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت 1 تا 1 و نیم دقیقه بپزد و براکلیها ترد و نرم شوند و سس آن نیز کمی غلیظ شود. سپس مرغ و پوست لیمو را به آن اضافه نمایید.
6 - ماهیتابه را از روی شعله برداشته و جعفری و آب لیمو را روی مواد ریخته نوش جان کنید.
اندازه هر پرس این غذا، 1 فنجان میباشد.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]