1 - مرغ، سیب، کرفس و پیازچه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
2 - در یک کاسه دیگر، ماست، گشنیز، پودر کاری، آب لیمو، پوست لیمو و نمک را با هم ترکیب کرده و روی سالاد مرغ بریزید و مواد را به آرامی به هم آغشته کنید. سپس در صورت دلخواه با پیازچه تزیین نمایید.
اندازه واحد این غذا، ½ فنجان است. اگر فصل مناسب برای انبه باشد، میتوانید از انبه رسیده اما سفت به جای سیب در این سالاد استفاده کنید.
کپی برداری از این مطلب و کلیه مطالب یکا، تنها با ذکر منبع، امکانپذیر میباشد و هر گونه تخلف در این زمینه، مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
تغذیه صحیح میتواند راز موفقیت شما در بهبود کیفیت ورزشی شما باشد. تغذی [...]
هیستامین یک ترکیب شیمیایی است که در بدن ما وجود دارد و در واقع پاسخ ای [...]